Laten we kennis maken

Wat goed dat je de gratis connection call wilt inplannen!

Tijdens de call maken we kennis en gaan we in gesprek over welke levensklachten je momenteel ervaart. We gaan dieper in op jouw situatie en al je vragen over de methode en mogelijkheden worden beantwoord. Samen kijken we of de BMR methode van Sweet and Pepper bij jou past en wat het traject voor je zal inhouden.
– Je bent tot niets verplicht tijdens of na deze call.

Ervaringen van anderen:

“Je hebt het vermogen om iemand op hun gemak te stellen en je hebt een oprecht luisterend oor, wat erg prettig is.

Jij hebt me handvatten gegeven om bij lastige situaties en momenten weer terug te vallen op de oefeningen die je me hebt geleerd en die hebben geholpen om anders te kunnen kijken naar bepaalde situaties en daarmee gepaarde negatieve gedachten uit te vlakken.

Maar bovendien mezelf hiermee een paar minuten voor mezelf te gunnen, één van de dingen wat ik niet kende en wat ik dus absoluut niet kon.”

Cindy, 45 jaar

“Echt klachten had ik vooraf niet, wel voelde ik een blokkade en wilde ik de angst voor de tandarts aanpakken. Door de fijne gesprekken, de oefeningen tijdens dit traject is de blokkade verdwenen en ga ik binnenkort, voor het eerst alleen naar de tandarts, voor de half jaarlijkse controle.

Het is een intensief maar mooi traject waarbij de oefeningen ontzettend belangrijk zijn. Maar waar je zeker op verder kunt bouwen. Op de oefeningen kun je altijd terugvallen als het traject is afgerond, dit is echt een kado wat je meekrijgt.

Een aanrader voor iedereen zelfs al heb je geen duidelijke klachten! Je voelt je lichter en opgeruimder en dat heeft weer zijn weerslag op een positieve manier op de mensen in je directe omgeving.

Complimenten aan Olga die mij hier zo prettig en gezellig in heeft begeleid!

Carpe diem…en wees niet te streng voor jezelf maar wees lief voor jezelf…dat is wat Olga mij heeft laten zien en ervaren”

Marga, 42 jaar

Ik liep compleet vast binnen mijn onderneming, de passie en het plezier van het ondernemen was voor mij compleet verdwenen toen ik aan het traject bij Olga begon. Ik was constant moe en worstelde met de juiste balans tussen moeder en ondernemer zijn.

Al snel in het begin van het traject, voelde ik me lichter (ik kan het niet anders omschrijven) de mist ging uit mijn hoofd, de energie kwam terug. Dit is wat ik al die jaren had gemist, eerst werken aan mezelf en daarnaast pakte we door middel van coaching direct mijn business aan.

Na 7 weken, stond ik weer in mijn kracht, had een duidelijk doel voor mijn onderneming en kreeg meer rust voor mijn gezin. “

Tamara, 33 jaar