Met je fuck it list ga je uiteindelijk de dingen doen, die jou gelukkig maken.

Heel cliché, maar de dingen die jou gelukkig maken, zijn vaak de kleine dingen. Groot denken is heerlijk en dromen over de mooiste en grootste dingen kan heel veel rust geven, maar het kan je ook druk geven, wat als het niet lukt, wat als ik dat toch nooit zou gaan doen. STOP even terug.⁠

Vaak hebben we nog niet helemaal duidelijk wat we wel willen, maar weten we heel erg goed wat we juist niet willen. Tja, tricky minds. De meesten van ons denken vaak vanuit het negatieve. Echt, ja echt waar of herken jij dit helemaal niet? Ha, ha, jammer genoeg, herkennen de meesten van ons dit wil.⁠

Nou maar als we dat zo goed kunnen, begin dan eens met een FUCK IT LIST.⁠
Vul maar in: wat zou je het liefst nooit meer doen, waar word je soms echt knettergek van, wat irriteert je nou zo, waar gaan we nu afscheid van nemen.⁠

Begint het al te borrelen, mooi zet dat maar eens op papier en als je dat hebt gedaan, ga dan eens kijken hoe je dit kunt realiseren.⁠

Als je de dingen die je echt niet leuk vind uit je leven zou schrappen, dit kan zijn privé maar ook binnen je business. Dan blijft er ruimte over voor de leuke, gezellige, mooie dingen. Dingen die je energie geven. Dingen waardoor jij kan groeien. De dingen waar jij gelukkig van wordt.

Dus voor nu FUCK IT, want dat gaat je op korte termijn veel opleveren.⁠