Zorg eerst goed voor jezelf, dan kan je ook beter voor je bedrijf en de mensen om je heen zorgen.

Je kent het vast wel. Je stapt in een vliegtuig en voordat je werkelijk gaat opstijgen krijgen we eerst nog de vlieginstructies. Niet altijd geven we hier de juiste aandacht aan, maar dat is weer een verhaal op zich. Maar een onderdeel, van deze instructie, zeker als je met kinderen reist, is dat je altijd eerst bij jezelf het zuurstofmasker op moet zetten en dan pas bij je kind.

Want als jij in de eerste plaats niet goed voor jezelf zorgt, kan je er ook niet zijn voor anderen. En als jij alle tijd en energie aan andere geeft, kan je niet optimaal voor jezelf zorgen.

Binnen je bedrijf of je gezin is dat natuurlijk net zo, maar passen we dit eigenlijk wel toe? Zorgen wij eerst voor onszelf? Of zorgen en regelen we eerst alles voor de klanten en mensen om ons heen, je gezin, familie en vrienden?

Kom er achter wat jij werkelijk nodig hebt, om meer rust te creƫren en meer ontspannen je gezin of je bedrijf te runnen.
Weet dat de stappen die je hierin kan maken vaak niet zo groot hoeven te zijn, maar wel heel veel impact kunnen maken op jouw gevoel en beleving.

Maak een begin met liever zijn voor jezelf (zonder het gevoel dat je een ander te kort doet).
Gebruik de tools van de Body Mind Release Therapie die je altijd en overal kan toepassen om hierin de juiste keuzes te maken.
Doe het nu, want als jij lekkerder in vel zit, gaat alles makkelijker.