Confession: Terugkerende gedachten

Als jij denkt dat je de enige bent met struggle en twijfels, dan heb j het mis. Wij met z’n allen verschillen namelijk niet zoveel van elkaar. Been there…really. Ik denk dat er maar heel weinig personen zijn, vrouwen, mannen, onderneem(st)ers die zonder twijfel of tegenslagen het leven of ondernemerspad heeft bewandeld. Mijn grootste confession en struggle voordat we uiteindelijk zijn gestart met Sweet & Pepper en wat ook de reden voor mij was om hiermee te starten was het volgende. Ik startte mijn onderneming in 2012, voor die tijd, tijdens mijn baan in loondienst, was ik al altijd gefascineerd door mindset, waardoor ik dit natuurlijk altijd heb meegenomen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Alles wat er voorhanden was heb ik in die tijd volgens mij wel gezien, gelezen, geluisterd, nou ja bijna alles dan. Maar ondanks dat, zag ik ook een patroon. Een patroon wat ik het beste kan omschrijven als een soort loep. Ik wist wat ik moest doen op het gebied van mindset, maar ondanks dat had ik geen truc, handeling of actie die ik kon gebruiken om niet steeds in datzelfde stukje te verzanden. Ik wist wat mijn struggle was maar kreeg het niet voor elkaar om dat definitief te elimineren en onder controle te krijgen. Dus toen ik ontdekte hoe dan wel, wilde ik dit niet voor mezelf houden. Tools for life, waarmee je echt het verschil maakt, het herprogrammeren van je vastgeroeste overtuigingen, je negatieve gedachten en ze elimineren. Waardoor je werkelijk een mindshift kan maken en hier naar gaat handelen omdat je niet meer tegengehouden wordt. En met deze tools for life die je op elk moment zowel privé als business wise kan inzetten om ervoor te zorgen dat je niet blijft hangen, maar direct overgaat in de actiemodus.⁠⠀