Het lijkt wel een nieuwe trend, wie van ons is het meest moe, wie werkt er de meeste uren, wie werkt het meeste over, wie doet het meeste op school als klassenouder. Druk, druk, druk, dat zijn we tegenwoordig allemaal. Maar waar hebben we het dan zo druk mee. Het lijkt tegenwoordig in de gesprekken met elkaar wel een reallife voetbal match, nee maar ik moet ook nog…, ja maar, wat als…, nee dat lukt me echt niet want…

Damn girls or boy, waar zijn we mee bezig. Een ware uitputtingsslag op ons zelf, of zijn we de rest aan het overtuigen hoe druk we het allemaal wel niet hebben, want als je het niet druk hebt wat doe je dan wel.

Doe eens lief, voor jezelf en de dames om je heen, sta ook eens even stil, een middag een boek lezen of lekker niksen op de bank, kan soms zo verhelderend zijn. Gun jezelf ook eens wat rust en fun. Daar word je echt een leuke meid van. Het is geen wedstrijd, het leven is een feestje dus vergeet niet om daar dan ook bij aanwezig te zijn. Want voor uitputting heeft nog niemand ooit een medaille gekregen.