Haal de volle potentie uit jezelf en je bedrijf

Body Mind Release Therapie & Business Coaching

 

BMR Therapie is een methode die je helpt de innerlijke oorzaak van jouw gedachte, keuzes die je maakt, jouw potentie en jouw handelen, gericht aan te pakken.

 

BMR therapie en business coaching

“What if I fall?
Oh, darling but what if you fly?”

Wist je dat jouw mindset en dus ook de ballast die je bij je draagt, door ervaringen in het verleden voor 95% jouw succes bepaalt in het leven?

Je mindset vormt de basis van hoe succesvol je bent zowel privé als business-wise. Het vormt de basis van hoeveel vertrouwen je hebt in jezelf en dus ook het vertrouwen in je bedrijf.
Het bepaalt hoe jij je voelt, hoe je denkt, handelt en reageert en uiteindelijk welke stappen je wel of niet maakt in je leven en in je onderneming.

 

BMR therapie is toepasbaar voor elke ondernemer

 1. BMR Therapie bevat effectieve tools waardoor jij de controle krijgt over jouw gedachten, handelen en gevoel
 2. Niet praten, maar doen
 3. Niet meer stil staan, maar stappen vooruit maken, zonder twijfels

 

Body Mind Release voor jou en je onderneming

Heb je het gevoel dat je vast zit? Wil je juist vooruit met je onderneming?

Met de Body Mind Release methode spoor ik de “programmafoutjes” op in jouw brein en ben je zelf in staat deze te resetten. Daarnaast reik ik je werkzame tools aan, zodat jij jouw beperkende gevoelens en overtuigingen kunt elimineren en stappen gaat maken met jouw onderneming. Zonder twijfels. Met als resultaat dat je weer de ondernemer wordt die je graag wilt zijn.

De antwoorden die je zoekt liggen in jezelf en ik begeleid je graag om deze samen met jou te ontdekken.

 

Welke ondernemers kiezen voor deze therapie?

Veel van mijn cliënten zijn van nature positief ingesteld en willen het beste uit zichzelf halen. Maar op het moment dat ze bij mij komen zitten ze, zoals ze dat vaak zelf omschrijven, “even vast”. Ze willen vooruit, maar weten niet hoe. Ze zijn op zoek naar meer rust, ontspanning, beter slapen en willen zich niet meer laten leiden door dat stemmetje in hun hoofd.

Ze willen terug naar een natuurlijke staat van ontspanning en van daaruit keuzes en beslissingen maken. Want als je je meer ontspannen voelt, werkt dat in alles door. Niet alleen business-wise, maar ook privé ervaren zij grote veranderingen.

Happy Mind,

Happy Business,

Happy Life, Happy You

 

“De meeste ondernemers zijn begonnen met hun bedrijf omdat ze meer rust en vrijheid willlen ervaren.

In de praktijk pakt dit vaak anders uit.

Vol enthousiasme begin je aan je droom. Je spat uit elkaar van de ideeën, je energie knalt door het plafond, je volgt de ene cursus na de andere, maar je merkt na enige tijd dat je niet de stappen maakt die je voor ogen had. Het resultaat waar je voor ging, blijft uit.

Dat stemmetje in je hoofd krijgt de overhand.

Wie wij zijn en wat we doen, wordt voornamelijk bepaald door onze ervaringen uit het verleden waaronder onze opvoeding, de mensen die we ontmoeten en ervaringen die we meemaken, zowel positief als negatief.

Deze ervaringen hebben continu invloed op hoe wij ons voelen, hoe we denken, handelen en reageren.

Als we in staat zijn dit aan te pakken, ben je ook in staat om andere stappen te maken met je onderneming. Dat stemmetje in jouw hoofd; “Ben ik wel goed genoeg? Wie zit er nu op mij te wachten?”. Dat stemmetje leer je los te laten en juist te voeden met positieve gedachten en overtuigingen.

Zodra jij je gedachten en overtuigingen op orde hebt, zul je zien dat je direct stappen maakt en dat niets je meer tegenhoudt.

Met de Body Mind Release Therapie & Business Coaching krijg je meer controle en de juiste tools die ervoor zorgen dat jij deze beperkende gevoelens en overtuigingen kunt elimineren.

Wat het je oplevert?
Meer genieten, keuzes maken vanuit je pure zelf, zonder struggles en vol energie in het leven staan en vooral ook lachen en genieten.

Leef jij jouw mooiste leven al?

 

Olga 

 

Tools for life

 

Met de tools die Body Mind Release Therapie & Business Coaching je biedt, ben je in staat om vervelende situaties, negatieve opmerkingen of het stemmetje in je hoofd binnen no-time te elimineren.

Met de methoden die ik je leer tijdens het traject, zullen deze invloeden van zowel binnenuit als buitenaf geen negatief effect meer hebben op hoe jij je voelt, hoe je denkt, hoe je reageert en uiteindelijk hoe je handelt.

Bij levensklachten

Stress
Vermoeidheid
Snel geïrriteerd
Besluiteloosheid
Afhankelijkheid
Burn-outklachten
Vermoeidheidsklachten
Fysieke klachten
Beperkende gedachtes
Minder focus
Negatieve gedachten en piekeren

Ballast

Ballast bestaat uit onze beperkte gevoelens, overtuigingen, angsten en illusies. Het bepaalt voor 95% hoe wij ons voelen, denken, handelen en reageren. Het bepaalt of iets wel of niet lukt in je leven. 

 

Wat mag je verwachten?

Subjectief onderzoek naar de effectiviteit van de Body Mind Release methode laat voor 93% zeer positieve resultaten zien.

Cliënten waarderen de effectiviteit van de behandeling gemiddeld met een 9,1.

Jij mag verwachten:

 • 100% persoonlijke aandacht
 • 60-90 minuten per sessie
 • Het is compleet jouw traject & jouw tijd
 • Afgestemd op persoonlijke en businessdoelen
 • We gaan werken aan jouw eingen ontwikkeling
 • We tevens jouw bedrijf onder de loep nemen en doelen gaat maken die bij je passen
 • Je ontvangt een werkboek, met alle informatie en opdrachten
 • Niet praten, maar DOEN
 • Plezier en veel energie
 • Buiten de therapietijd ben ik ook bereikbaar voor jouw vragen
 • ‘Bye, Bye!’ zeggen tegen negatieve gedachten
 • Dat jij je “Brand new you” ontdekt, creeërt en vasthoudt

Na het traject:

 • Sta jij positiever in het leven
 • Zul jij je meer ontspannen voelen
 • Heb jij jouw persoonlijke- en businessdoelen helder voor ogen
 • Heb je meer rust, focus en energie
 • Weet je welke stappen je nog wil maken binnen je bedrijf en hoe je die gaat maken
 • Ben je in staat om negatieve gedachten en struggles te elimineren binnen 4 seconden
 • Weet je waar je voorstaat
 • Brengen anderen en jij jezelf niet meer uit balans om jouw ultieme droom te realiseren
 • Heb je tools for life die jou altijd en overal helpen de juiste instelling en mindset te behouden om stappen te maken binnen jouw business

“Your mind is a powerful thing. When you fill it with positive thoughts your life will start to change.”

BMR Therapie en Business Coaching

“De sleutel naar verandering
is het loslaten van angst”

Mijn persoonlijke ervaring met Body Mind Release Therapie in combinatie met ondernemen

Ongeveer 20 jaar geleden ben ik afgestudeerd als therapeut en ondertussen alweer 8 jaar ondernemer. De laatste 10 jaar heb ik me verdiept in de kracht van mindset. Ondanks de vele cursussen, opleidingen en workshops merkte ik dat hoewel ik mijn cliënten vooruit hielp, ik persoonlijk vastliep op bepaalde ontwikkelingen. Met alle kennis en know-how begreep ik destijds niet hoe het kon dat ik bepaalde dingen gewoonweg niet deed, bepaalde stappen niet maakte, ondanks dat ik wist dat ze me vooruit zouden helpen. Tijdens dit proces ontdekte ik dat ik vooral mezelf tegenhield.  Dat eeuwige stemmetje in mijn hoofd had nog altijd de overhand bij het maken van beslissingen voor mijn onderneming. Ik was mijn eigen “innerlijke saboteur”. Mijn onderbewustzijn, maakte voor mij alle beslissingen.

Hoewel dit een geweldig inzicht was, moest ik nu op zoek naar iets wat mij hierbij kon helpen. Hoe kon het zijn dat mijn ervaringen en gevoelens uit het verleden in bepaalde situaties naar boven kwamen en mij, vaak onbewust, tegenhielden om bepaalde stappen & beslissingen te nemen?

Dit moest anders, maar hoe dan? En hoe kom ik bij mijn onderbewustzijn?

Ik wilde een manier ontdekken die effectief was, zonder ellenlange gesprekken over geboorte, vroeger, oude koeien uit de sloot halen. Ten eerste omdat ik eigenlijk een prima jeugd en opvoeding heb gehad en ik niet op zoek was naar iets of een probleem wat er helemaal niet is.

En ten tweede als praten werkelijk had geholpen, hadden we dan nu al niet veel minder persoonlijke problemen moeten hebben? Tevens ben ik ervan overtuigd dat de herhaling van negatieve ervaringen en gevoelens lijdt tot diepere wortels van deze negativiteit. Erover praten, maakt dat je het keer op keer opnieuw ervaart en dat kan niet de oplossing zijn en naar mijn idee ook niet de weg naar meer plezier, succes en geluk.

Na veel speurwerk, waarbij ik gelukkig ook heel veel therapieën weg kon strepen kwam ik uit bij de Body Mind Release Therapie. BMR is een effectieve therapie waarbij de insteek is; “Niet praten, maar doen”. Waardoor je heel gericht en effectief jouw struggles kunt elimineren en positief kunt resetten door het activeren van je onderbewustzijn.

Natuurlijk heb ik het proces eerst zelf doorlopen en hierbij merkte ik al snel positieve veranderingen. In het begin kleine stapjes zoals beter slapen, meer energie en de wolkjes in mijn hoofd die verdwenen. Maar uiteindelijk grotere stappen: een duidelijk doel, weer voelen wat ik ECHT wil, meer focus, weer blij zijn met de dingen die je dagelijks doet. En het mooiste van dit alles is dat het ook zo blijft. Het is geen “quick fix” voor de korte termijn. Maar er vindt werkelijk een reset van je onderbewuste brein plaats en dat is nou precies waar ik naar op zoek was.

Een therapie met blijvend resultaat.

Mijn werkwijze in 4 stappen:

1. Gratis Connection Call

Om zeker te weten of BMR bij jou past en of dit jou vooruit kan helpen, plannen we geheel vrijblijvend een gratis connection call. Een call waarin ik jouw vragen kan beantwoorden en we samen kunnen kijken of BMR bij jou past.

2. Intakegesprek

Besluit je na de Connection call te starten, dan gaan we samen aan de slag en plannen we het intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we waar jouw vraagstukken liggen en waar je tegenaan loopt zowel persoonlijk als business wise. De basis voor de therapie en coaching wordt hier gelegd.

3. Body Mind Release Therapie & Business Coaching

 Het gehele traject bestaat uit 6 tot 7 sessies. Het traject is geheel afgestemd op jouw persoonlijke situatie in combinatie met jouw businessdoelen en wensen.

Deze sessies kunnen zowel online als in mijn praktijk plaats vinden. De tijdsduur van de sessies is 60 tot 90 minuten. Deze sessies zijn langer omdat we aan de slag gaan met zowel jouw persoonlijke traject als met jouw business traject.

Hierdoor groei je niet alleen op persoonlijk vlak, maar je hervindt ook je zuivere business instinct, je ervaart meer focus, krijgt inzicht in de vervolgstappen, krijgt je doelen zuiver en het belangrijkste; je vindt het plezier weer terug in het ondernemen.


Dit is de ultieme win-win-situatie; 

Happy Mind, Happy Business, Happy Life, Happy You.

4. Follow up

Op het moment dat jij weer in je kracht staat, sluiten we de therapie af, maar ik laat je natuurlijk niet zomaar gaan!

Samen plannen we een follow-up consult. Deze zal een maand na afsluiting van het traject gepland worden. Tijdens deze sessie bespreken we de vorderingen en waar nodig kunnen we de puntjes op de i zetten.

Wat verwacht ik van jou?

 

Voorafgaand aan de behandeling maak je een commitment naar jezelf. Want zoals ik al zei: we gaan “niet praten, maar DOEN”. Jij bent de sleutel tot jouw succes tijdens de behandeling. Ik vraag je om toewijding en om jezelf gedurende de looptijd van de therapie volledig in te zetten en de opdrachten uit te voeren.

Zonder jouw inzet gaat de therapie niet slagen. Je krijgt letterlijk een liefdevolle “Kick in the ass”. Ik verwacht van je dat jij de oefeningen die je per week meekrijgt dagelijks toepast. Deze oefeningen doe je twee keer per dag en duren tussen de 5 tot 20 minuten. 

Ik liep compleet vast binnen mijn onderneming, de passie en het plezier van het ondernemen was voor mij compleet verdwenen toen ik aan het traject bij Olga begon. Ik was constant moe en worstelde met de juiste balans tussen moeder en ondernemer zijn. Al snel in het begin van het traject, voelde ik me lichter (ik kan het niet anders omschrijven) de mist ging uit mijn hoofd, de energie kwam terug. Dit is wat ik al die jaren had gemist, eerst werken aan mezelf en daarnaast pakte we door middel van coaching direct mijn business aan. Na 7 weken, stond ik weer in mijn kracht, had een duidelijk doel voor mijn onderneming en kreeg meer rust voor mijn gezin.

Tamara, ondernemer webshop eigenaar, 33 jaar

BMR Therapie & Business Coaching

Laten we kennismaken


Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken?

WhatsApp, bel of mail gerust, dan kunnen we kennismaken!

 

Telefoon

06-22974879

 

Email

yes@sweetandpepper.nl

 

Social media

Veelgestelde vragen

Wat is Body Mind Release

Een methode die je helpt om de innerlijke oorzaak van je levensklachten zelfstandig en gericht aan te pakken. Deze methode helpt je om weer in je kracht te gaan staan. Mede door het terughalen van de positieve gevoelens die jij ooit verloren hebt en het gericht loslaten van jouw beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten.

Kan Body Mind Release iets voor mij betekenen

Heb jij last van 1 of misschien zelfs meerdere klachten in onderstaande lijst:

 • Stress
 • Vermoeidheid
 • Burn-outklachten
 • Vermoeidheidsklachten
 • Fysieke klachten
 • Beperkende gedachtes
 • Minder focus
 • Negatieve gedachten en piekeren
 • Slecht slapen
 • Geen keuzes durven maken
 • Je staat stil, komt niet vooruit
 • Afhankelijk van mensen en de meningen van de mensen in je omgeving
 • Snel laten beïnvloeden

Body Mind Release kan je helpen om van deze klachten af te komen.

Wat is het effect van Body Mind Release

Subjectief onderzoek naar de effectiviteit van de Body Mind Release methode laat voor > 93% een zeer positief resultaat zien. Cliënten waarderen de effectiviteit van de behandeling gemiddeld met een 9,1.

Na het traject, zul je een vooruitgang zien op meerdere gebieden o.a. het stijgen van je energieniveau, minder piekeren, onzekerheid, meer levensvreugde, stijging van de gevoelsmatige gezondheid en minder angstig.

 

 • Levensvreugde: 97,62% van de cliënten geeft aan op dit vlak verbeterd te zijn.
 • Gevoelsmatige gezondheid: 61,90% van de cliënten geeft aan op dit vlak verbeterd te zijn.
 • Energieniveau: 97,62 van de cliënten geeft aan op dit vlak verbeterd te zijn.
 • Stress Niveau: 95,24% van de cliënten geeft aan op dit vlak verbeterd te zijn.
 • Piekeren: 100% van de cliënten geeft aan op dit vlak verbeterd te zijn.
Uit hoeveel sessies bestaat het traject

Het traject bestaat uit 6 tot 7 sessies, afhankelijk van jouw verloop en vraagstelling. Het traject is geheel persoonlijk afgestemd op jouw persoonlijke situatie, wensen en doelen. De sessie vinden wekelijks plaats in mijn praktijk of online.

Hoe lang duurt 1 sessie

De sessies BMR Therapie duren tussen de 30 tot 60 minuten per keer.

De sessies BMR Therapie & Business coaching duren tussen de 60 tot 90 minuten per keer.

Waar vinden de sessies plaats

De sessies vinden wekelijks plaats in mijn praktijk. Woont je verder weg of gaat je voorkeur uit naar online therapie in verband met het coronavirus, geen enkel probleem er is tevens de mogelijkheid om dit traject online te doorlopen. Waarbij de kwaliteit en effectiviteit hetzelfde blijft.

Het verschil tussen Body Mind Release Therapie en andere therapieën/methodieken

Veel mensen vragen mij of Body Mind Release hetzelfde is als methodieken zoals EMDR, mindfulness en NLP. Allemaal uitstekende methodieken die ieder op eigen wijze ons helpen omgaan met onze ballast en de gevolgen daarvan. Als we in de modder zitten, gaan we door een aantal ontwikkelingsfases. In elke ontwikkelingsfase zijn er uitsteekende behandelingen, therapieën of methodieken die je helpen om verder te komen. Body Mind Release past in de laatste drie fases en helpt je doelgericht uit de modder te komen.

Zo is voor de ene persoon inzicht en bewustwording al voldoende, terwijl een ander daar niet meer verder mee komt. In een andere fase kun je weer gebaat zijn bij waardevolle tips en methodieken om bewust anders met situaties om te gaan. De bepalende factor in het bovenstaande is of je last blijft houden van je levensklachten. Dan komen behandelwijzen zoals Body Mind Release om de hoek kijken.

Body Mind Release richt zich puur en alleen op de aanpak van de innerlijke oorzaak van klachten. Niet omgaan met en niet meer praten over eerder doorgemaakte situaties en bepalen waar jij je ballast eventueel opgedaan hebt, maar doen. Natuurlijk krijg je inzichten. Echter, deze zijn gericht op de eventuele uitleg hoe je ballast jou er nu van weerhoudt verder te komen.

Wat kost een Body Mind Release traject

670 voor het Body Mind Release therapie traject.*

€ 1199 voor het Body Mind Release therapie traject & Business coaching.*

€ 95 voor een losse coaching sessie.*

*Alle sessies zijn vrijgesteld van BTW.

Klik hier om een gratis connectioncall in te plannen en ontdek of Body Mind Release iets voor jou is.