Body Mind Release Therapie

Body Mind Release Therapie is een methode die je helpt de innerlijke oorzaak van je levensklachten gericht aan te pakken. Meer grip krijgen op je gedachten, je gevoel, je handelen, je reactie dus jouw gedrag en positiever in het leven staan.

Body Mind Release Therapie - Olga

“Praat tegen jezelf zoals je dit zou doen tegen iemand waarvan je houdt”

 

Gebeurtenissen in ons leven zorgen er regelmatig voor dat wij het gevoel hebben vast te zitten. Wellicht zit jij middenin een ziekteproces, conflict, echtscheiding of ben je net je baan verloren.

Vastzitten geeft direct een gevoel van verkramping, spanning, stress, vermoeidheid, verlies van positiviteit en vooral heel veel vervelende negatieve gedachten. Dit zijn de eerste signalen en klachten die je krijgt wanneer het niet lekker loopt in je leven.

Erover praten en klagen maakt dit gevoel vaak alleen maar erger. Sterker nog, je houdt zo de bestaande situatie in stand. Het levert je vaak alleen maar negatieve aandacht en projecties op. ” Het komt goed”, krijg je dan te horen. Maar hoe dan? Een stap maken in jouw leven voelt aan als een ware uitdaging.

Maar wat nou als ik je vertel, dat het helemaal niet zo moeilijk voor jou is om deze stap te zetten en deze verandering  te maken?

Met Body Mind Release maak jij jouw gekleurde bril, die gekleurd is door al jouw ervaringen en gedachten, weer mooi schoon. Daarnaast wissen we jouw schoolbord (jouw neurale herinneringsroute; de route in onze hersenen waardoor wij een gebeurtenis bewust kunnen ervaren of herinneren). We vegen het schoolbord schoon, waardoor negatieve ervaringen geen grip meer hebben op ons denken, voelen, handelen en ons gedrag.

“Piekeren is net als schommelen, je bent wel bezig, maar je komt niet van je plaats.”

“Happy Mind, Happy Life”

We willen allemaal het liefst dat het leven op rolletjes loopt.

Lekker in een flow zitten. Je hebt energie. Je voelt je geliefd. Je ervaart weinig stress. Maar waarschijnlijk heb jij ook ervaren, net als zoveel anderen, dat het niet altijd zo loopt. Je wordt gekwetst, je plannen mislukken of lopen niet zoals jij bedacht had. Er overkomt je iets naars.

Natuurlijk gaat het leven met ups en downs, dat hoort nu eenmaal bij het leven. SHIT HAPPENS! Daar kun je niets aan veranderen.

Maar laat alsjeblieft niet jouw shit je hele leven shinen. Het is tijd dat JIJ lekker gaat shinen.

We vinden het nog vaak lastig om te dealen met tegenslagen en zijn ons ook niet altijd bewust wat tegenslagen voor effect hebben op onze verdere beslissingen en hoe jij de wereld om je heen ervaart. Dus het effect wat het op jou heeft wanneer dingen bij jou wel of niet lukken.

Omgaan met tegenslagen is een vaardigheid. Je kunt het leren. Als je (nog) niet de juiste tools in handen hebt om hier mee om te gaan, is dit erg lastig en kan het een grote invloed op je hebben.

Met de Body Mind Release Therapie krijg jij hier controle over en tools om ervoor te zorgen dat jij deze beperkende gevoelens en overtuigingen kan elimineren

Wat het je oplevert? Meer genieten, keuzes maken vanuit je pure zelf, zonder struggles en vol energie weer in het leven staan en daarnaast vooral lachen en genieten.

Leef jij jouw mooiste leven al?

Olga Verweijen

 

Wat jij mag  verwachten

 • 100% persoonlijke aandacht
 • Het is compleet jouw traject & jouw tijd
 • NIET PRATEN, MAAR DOEN
 • Afgestemd op jouw persoonlijke doelen en/of vragen
 • Plezier en energie
 • 30-60 minuten per sessie
 • Buiten de therapietijd ben ik ook bereikbaar voor al jouw vragen
 • Je ontvangt een werkboek, met alle informatie en opdrachten
 • Je Bye, Bye, kan zeggen tegen je negatieve gedachten
 • Dat jij, je “Brand new you” gaat ontdekken, creëren en vasthouden

Na het traject…

 • sta jij positiever in het leven
 • sta je weer helemaal aan
 • ervaar je minder irritatie
 • ervaar je opluchting
 • ervaar je meer rust en focus
 • heb je meer energie en vertrouwen
 • zul jij je meer ontspannen voelen
 • zullen ervaringen en bepaalde zaken die eerst ingewikkeld aanvoelde, nu eenvoudiger zijn
 • ervaar jij sociale, mentale en fysieke verbetering
 • ben je instaat om negatieve gedachten en struggles te elimineren binnen 4 seconden
 • brengen anderen en jijzelf je niet meer uit balans en kun jij jouw dromen realiseren
 • heb je “Tools for life” die jou altijd en overal helpen om de juiste instelling en mindset te behouden en om de juiste stappen te maken in jouw leven

“Maak van jezelf een prioriteit”

Het mooiste cadeau wat je een ander kan geven is goed voor jezelf zorgen.

Body Mind Release Therapie - Olga

“Het mooiste wat je kan worden is jezelf”

Meer over Body Mind Release Therapie

Een methode die je helpt de innerlijke oorzaak van levensklachten aan te pakken.

In ons leven vinden er allerlei gebeurtenissen plaats. Positieve en mooie gebeurtenissen, maar helaas ook minder leuke en soms hele nare gebeurtenissen. Vooral de minder leuke en nare gebeurtenissen, zorgen voor verkrampende gevoelens en beperkende overtuigingen. 

Deze verkrampende gevoelens en beperkte overtuigingen noemen we ook wel ballast.

De ballast die wij bij ons dragen heeft dus een grote invloed op de manier waarop wij in het leven staan, hoe wij ons voelen, hoe wij denken, handelen en regeren.

Volgens celbioloog Dr. Bruce Lipton bepaalt de ballast die wij bij ons dragen zelfs voor 95%  hoe wij ons voelen, denken, handelen en reageren. Het bepaalt of iets wel of niet lukt in ons leven.

Deze ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, anderen en naar het leven kijkt.

Positieve gevoelens gaan langzaam verloren en maken plaats voor beperkende gevoelens en overtuigingen en zorgen voor levensklachten; o.a. stress, onzekerheden, afhankelijkheid, burn-out klachten, spanning, vermoeidheidsklachten, negatieve gedachten en fysieke klachten.

Binnen de Body Mind Release leer je hoe je deze ballast effectief zelfstandig los kan laten en eventuele verloren positieve gevoelens weer terug kan halen.

“Echt klachten had ik vooraf niet, wel voelde ik een blokkade en wilde ik de angst voor de tandarts aanpakken. Door de fijne gesprekken, de oefeningen tijdens dit traject is de blokkade verdwenen en ga ik binnenkort, voor het eerst alleen naar de tandarts, voor de half jaarlijkse controle.

Het is een intensief maar mooi traject waarbij de oefeningen ontzettend belangrijk zijn. Maar waar je zeker op verder kunt bouwen. Op de oefeningen kun je altijd terugvallen als het traject is afgerond, dit is echt een kado wat je meekrijgt.

Een aanrader voor iedereen zelfs al heb je geen duidelijke klachten! Je voelt je lichter en opgeruimder en dat heeft weer zijn weerslag op een positieve manier op de mensen in je directe omgeving.

Complimenten aan Olga die mij hier zo prettig en gezellig in heeft begeleid!

Carpe diem…en wees niet te streng voor jezelf maar wees lief voor jezelf…dat is wat Olga mij heeft laten zien en ervaren”

Marga, PNO-functionaris, 42 jaar

BMR Therapie

“Je hebt het vermogen om iemand op hun gemak te stellen en je hebt een oprecht luisterend oor, wat erg prettig is.

Jij hebt me handvatten gegeven om bij lastige situaties en momenten weer terug te vallen op de oefeningen die je me hebt geleerd en die hebben geholpen om anders te kunnen kijken naar bepaalde situaties en daarmee gepaarde negatieve gedachten uit te vlakken.

Maar bovendien mezelf hiermee een paar minuten voor mezelf te gunnen, één van de dingen wat ik niet kende en wat ik dus absoluut niet kon.”

 

Cindy, Personeelsfunctionaris, 45 jaar

BMR Therapie

Werkwijze in 4 stappen:

1. Gratis Connection Call

Om zeker te weten of BMR bij jou past en of dit jou vooruit kan helpen, plannen we geheel vrijblijvend een gratis connection call. Een call waarin ik jouw vragen kan beantwoorden en we samen kunnen kijken of BMR bij jou past.

2. Intakegesprek

Besluit je na de Connection call te starten, dan gaan we samen aan de slag en plannen we het intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we waar jouw vraagstukken liggen en waar je tegenaan loopt. De basis voor de therapie wordt hier gelegd.

3. Body Mind Release therapie

Het gehele traject bestaat uit 6 tot 7 sessies, afhankelijk van jouw verloop en vraagstelling.

Het traject is geheel afgestemd op jouw persoonlijke situatie, wensen en doelen. De sessies vinden wekelijks plaats in mijn praktijk. Tevens is er ook een mogelijkheid om dit traject online te doorlopen.

4. Follow-up

Op het moment dat jij weer in je kracht staat, sluiten we de therapie af. Maar ik laat je natuurlijk niet zomaar gaan. Samen plannen we nog een follow-up consult. Deze zal een maand na afsluiting van het traject gepland worden. Samen bespreken we de vorderingen en waar nodig kunnen we de eventuele puntjes nog op de i zetten.

Wat verwacht ik van jou?

Voorafgaand aan de behandeling maak je een commitment naar jezelf. Want zoals ik al zei; “NIET PRATEN, MAAR DOEN”. Jij bent de sleutel tot jouw succes tijdens de behandeling. Ik vraag je wel om toewijding en jezelf de weken tijdens de therapie in te zetten en de opdrachten op te volgen. 

Zonder jouw inzet gaat de therapie niet slagen. Je krijgt letterlijk een liefdevolle “Kick in the ass”. Ik verwacht van je dat jij de oefeningen die je per week meekrijgt dagelijks toepast. Deze oefeningen doe je twee keer per dag en duren tussen de 5 tot 20 minuten. 

Effectiviteit van Body Mind Release Therapie

Subjectief onderzoek naar de effectiviteit van de Body Mind Release methode laat voor 93% een zeer positief resultaat zien.
Cliënten waarderen de effectiviteit van de behandeling gemiddeld met een 9,1.

Daarnaast ervaren cliënten volgens het onderzoek onderstaande verbeteringen:

Wat verwacht ik van jou?

Voorafgaand aan de behandeling maak je een commitment naar jezelf. Want zoals ik al zei; “NIET PRATEN, MAAR DOEN”. Jij bent de sleutel tot jouw succes tijdens de behandeling. Ik vraag je wel om toewijding en jezelf de weken tijdens de therapie in te zetten en de opdrachten op te volgen. 

Zonder jouw inzet gaat de therapie niet slagen. Je krijgt letterlijk een liefdevolle “Kick in the ass”. Ik verwacht van je dat jij de oefeningen die je per week meekrijgt dagelijks toepast. Deze oefeningen doe je twee keer per dag en duren tussen de 5 tot 20 minuten. 

Effectiviteit van Body Mind Release Therapie

Subjectief onderzoek naar de effectiviteit van de Body Mind Release methode laat voor 93% een zeer positief resultaat zien.
Cliënten waarderen de effectiviteit van de behandeling gemiddeld met een 9,1.

Daarnaast ervaren cliënten volgens het onderzoek onderstaande verbeteringen:

%

Verbeterde levensvreugde

%

Gevoelsmatige gezondheid

%

Energieniveau verbeterd

%

Stressniveau verlaagd

%

Minder piekeren

Laten we kennismaken


Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken?

WhatsApp, bel of mail gerust, dan kunnen we kennismaken!

 

Telefoon

06-22974879

 

Email

yes@sweetandpepper.nl

 

Social media

Veelgestelde vragen

Wat is Body Mind Release

Een methode die je helpt om de innerlijke oorzaak van je levensklachten zelfstandig en gericht aan te pakken. Deze methode helpt je om weer in je kracht te gaan staan. Mede door het terughalen van de positieve gevoelens die jij ooit verloren hebt en het gericht loslaten van jouw beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten.

Kan Body Mind Release iets voor mij betekenen

Heb jij last van 1 of misschien zelfs meerdere klachten in onderstaande lijst:

 • Stress
 • Vermoeidheid
 • Burn-outklachten
 • Fysieke klachten
 • Beperkende gedachtes
 • Minder focus
 • Negatieve gedachten en piekeren
 • Slecht slapen
 • Geen keuzes durven maken
 • Je staat stil, komt niet vooruit
 • Afhankelijk van mensen en de meningen van de mensen in je omgeving
 • Snel laten beïnvloeden

 

Dan is Body Mind Release Therapie voor jouw het antwoord.

Wat is het effect van Body Mind Release

Subjectief onderzoek naar de effectiviteit van de Body Mind Release methode laat voor > 93% een zeer positief resultaat zien. Cliënten waarderen de effectiviteit van de behandeling gemiddeld met een 9,1.

Na het traject, zul je een vooruitgang zien op meerdere gebieden o.a. het stijgen van je energieniveau, minder piekeren, onzekerheid, meer levensvreugde, stijging van de gevoelsmatige gezondheid en minder angstig.

 

 • Levensvreugde: 97,62% van de cliënten geeft aan op dit vlak verbeterd te zijn.
 • Gevoelsmatige gezondheid: 61,90% van de cliënten geeft aan op dit vlak verbeterd te zijn.
 • Energieniveau: 97,62 van de cliënten geeft aan op dit vlak verbeterd te zijn.
 • Stress Niveau: 95,24% van de cliënten geeft aan op dit vlak verbeterd te zijn.
 • Piekeren: 100% van de cliënten geeft aan op dit vlak verbeterd te zijn.
Uit hoeveel sessies bestaat het traject

Het traject bestaat uit 6 tot 7 sessies, afhankelijk van jouw verloop en vraagstelling. Het traject is geheel afgestemd op jouw persoonlijke situatie, wensen en doelen. De sessie vinden wekelijks plaats in mijn praktijk, tevens is er ook een mogelijkheid om dit traject online te doorlopen.

Hoe lang duurt 1 sessie

De sessies BMR Therapie duren tussen de 30 tot 60 minuten per keer.

De sessies BMR Therapie & Business coaching duren tussen de 60 tot 90 minuten per keer.

Waar vinden de sessies plaats

De sessies vinden wekelijks plaats in mijn praktijk. Woont je verder weg of gaat je voorkeur uit naar online therapie in verband met het coronavirus, geen enkel probleem er is tevens de mogelijkheid om dit traject online te doorlopen. Waarbij de kwaliteit en effectiviteit hetzelfde blijft.

Het verschil tussen Body Mind Release Therapie en andere therapieën/methodieken

Veel mensen vragen mij of Body Mind Release hetzelfde is als methodieken zoals EMDR, mindfulness en NLP. Allemaal uitstekende methodieken die ieder op eigen wijze ons helpen omgaan met onze ballast en de gevolgen daarvan. Als we in de modder zitten, gaan we door een aantal ontwikkelingsfases. In elke ontwikkelingsfase zijn er uitsteekende behandelingen, therapieën of methodieken die je helpen om verder te komen. Body Mind Release past in de laatste drie fases en helpt je doelgericht uit de modder te komen.

Zo is voor de ene persoon inzicht en bewustwording al voldoende, terwijl een ander daar niet meer verder mee komt. In een andere fase kun je weer gebaat zijn bij waardevolle tips en methodieken om bewust anders met situaties om te gaan. De bepalende factor in het bovenstaande is of je last blijft houden van je levensklachten. Dan komen behandelwijzen zoals Body Mind Release om de hoek kijken.

Body Mind Release richt zich puur en alleen op de aanpak van de innerlijke oorzaak van klachten. Niet omgaan met en niet meer praten over eerder doorgemaakte situaties en bepalen waar jij je ballast eventueel opgedaan hebt, maar doen. Natuurlijk krijg je inzichten. Echter, deze zijn gericht op de eventuele uitleg hoe je ballast jou er nu van weerhoudt verder te komen.

Wat kost een Body Mind Release traject

670 voor het Body Mind Release therapie traject.*

€ 1199 voor het Body Mind Release therapie traject & Business coaching.*

€ 95 voor een losse coaching sessie.*

*Alle sessies zijn vrijgesteld van BTW.

Klik hier om een gratis connectioncall in te plannen en ontdek of Body Mind Release iets voor jou is.