Gelukt! Download hier het whitepaper

Wil je direct stappen maken?

Kun jij niet wachten en wil je direct aan de slag met de Body Mind Release methode om minder stress en gepieker te ervaren en weer gelukkig te zijn en de negatieve gedachten te ruilen voor positieve? Wil jij tools for life die jou helpen om met de ballast om te gaan? Plan dan gratis en vrijblijvend een connection call met mij in!

Yes, ik wil een afspraak maken >

minder piekeren

“Je hebt het vermogen om iemand op hun gemak te stellen en je hebt een oprecht luisterend oor, wat erg prettig is.

Jij hebt me handvatten gegeven om bij lastige situaties en momenten weer terug te vallen op de oefeningen die je me hebt geleerd en die hebben geholpen om anders te kunnen kijken naar bepaalde situaties en daarmee gepaarde negatieve gedachten uit te vlakken.

Maar bovendien mezelf hiermee een paar minuten voor mezelf te gunnen, één van de dingen wat ik niet kende en wat ik dus absoluut niet kon.”

Cindy, 45 jaar

Gelukt! Download hier het whitepaper

Wil je direct stappen maken?

Kun jij niet wachten en wil je direct aan de slag met de Body Mind Release methode om minder stress en gepieker te ervaren en weer gelukkig te zijn en de negatieve gedachten te ruilen voor positieve? Wil jij tools for life die jou helpen om met de ballast om te gaan? Plan dan gratis en vrijblijvend een connection call met mij in!

Yes, ik wil een afspraak maken >

“Je hebt het vermogen om iemand op hun gemak te stellen en je hebt een oprecht luisterend oor, wat erg prettig is.

Jij hebt me handvatten gegeven om bij lastige situaties en momenten weer terug te vallen op de oefeningen die je me hebt geleerd en die hebben geholpen om anders te kunnen kijken naar bepaalde situaties en daarmee gepaarde negatieve gedachten uit te vlakken.

Maar bovendien mezelf hiermee een paar minuten voor mezelf te gunnen, één van de dingen wat ik niet kende en wat ik dus absoluut niet kon.”

Cindy, 45 jaar